Na mojom youtube kanáli pribudli 2 nové videá. Konkrétne sa jedná o dva voľne stiahnuteľné tracky. V prvom prípade ide o dubstepový track HCH intro, ktorý som pôvodne robil pre kamošov z kapely Horská chata.

Druhý track je môj remix skladby od UK producentov Loadstar s názvom Dr.Karg. ktorý som vytvoril v rámci súťaže o najlepší remix tohto tracku. Týmto spôsobom sa snažím uľahčiť prístup k mojej muzike youtube-závislakom (vrátane mňa :) ), ktorí počúvajú hudbu najčastejšie práve tam.

Two new videos have been added on my youtube channel. Both tracks can be downloaded for free. The 1st track is a dubstep track called HCH intro which I've made for my friends from the "Horská chata" band. The 2nd track is called Dr.Karg and it's a remix I've made for a competition which UK producers Loadstar have announced a few months ago. This way, I'd like to give all youtube-junkies (including me :) ) the opportunity to have an easier access to my music on the place where they're listening to their favorite music the most.